Τσάμπιονς Λιγκ: Σάλος με ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για στημένη κλήρωση της Ρεάλ – «Ο κύριος Φλορεντίνο ζήτησε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσάμπιονς Λιγκ: Σάλος με ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για στημένη κλήρωση της Ρεάλ – «Ο κύριος Φλορεντίνο ζήτησε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιογράφος του ESPN κατήγγειλε πως η κλήρωση των «16» του Champions League ήταν στημένη από την Ρεάλ Μαδρίτης για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ!

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Χόρχε Ράμος, ισχυρίστηκε δημόσια πως η κλήρωση της φάση των «16» του Champions League ήταν στημένη από την Ρεάλ Μαδρίτης για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ. Όπως ανέφερε ο Ράμος, ο ίδιος είχε μάθει μέσω των πηγών του ώρες πριν την κλήρωση ότι θα προκύψει το εν λόγω ζευγάρι μετά από επιθυμία της «Βασίλισσας».

«Χόρχε, ο κύριος Φλορεντίνο ζήτησε τον Άγιαξ. Δουλεύει ήδη πάνω σε αυτό το ζήτημα, έχει στείλει μήνυμα στην UEFA» ανέφερε το μήνυμα που υποστηρίζει ότι έλαβε ο Ράμος ο οποίος στη συνέχεια και κατά την διάρκεια εκπομπής τόνισε πως θεώρησε αρχικά το μήνυμα ως αστείο το οποίο όμως στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.