ΠΑΦΟΣ: Κλοπή χιλιάδων ευρώ από φορτηγό - Αρνούνται οι υπόπτοι

ΠΑΦΟΣ: Κλοπή χιλιάδων ευρώ από φορτηγό - Αρνούνται οι υπόπτοι

Μη παραδοχή απάντησαν οι δύο ύποπτοι για κλοπή €4.000 από φορτηγό στην Πάφο.

Δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 52 και 37 ετών, σε υπόθεση κλοπής 4.000 ευρώ, οι οποίοι παρουσιάστηκαν την Πέμπτη (20/12) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε ανάμειξη στην εν λόγω υπόθεση.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος και κλοπή.

Ο 52χρονος και ο 37χρονος απάντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε την υπόθεση για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας την 8η Μαΐου του 2019.

Επίσης το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο αφεθούν ελεύθεροι με όρους. Και οι δύο υπέγραψαν εγγύηση 5.000 ευρώ έκαστος, παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στο stop list ενώ θα πρέπει να υπογράφουν μία φορά την εβδομάδα στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό.

Η υπόθεση αφορά κλοπή χρηματικού ποσού €4000 από τσάντα ώμου που ήταν μέσα σε φορτηγό όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή στην επαρχία Πάφου. Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιουλίου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 52χρονου, καθώς και προσώπου ηλικίας 37 χρόνων. Αρχικά συνελήφθη ο 37χρονος το Σάββατο 21 Ιουλίου και ακολούθως ο 52χρονος.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Το πακέτο νομοσχεδίων της κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις έφερε στην επιφάνεια την υποβόσκουσα σύγκρουση σε πολλά ζητήματα κυρίως κοινωνικού περιεχομένου, μεταξύ της κυβέρνησης και συγκυβερνώντων κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE