ΠΑΦΟΣ: Νέα φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας - Ευτυχώς αποσοβήθηκαν τα χειρότερα

ΠΑΦΟΣ: Νέα φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας - Ευτυχώς αποσοβήθηκαν τα χειρότερα

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας Μούντη, στην οδό Νίκου Αντωνιάδη, έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενα υποστατικά και μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας συνέλεξαν τεκμήρια με σκοπό τη διαλεύκανση των αιτιών πρόκλησης της φωτιάς. Από τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις φαίνεται η φωτιά να τέθηκε κακόβουλα.

Για την υπόθεση η Αστυνομία έχει προσαγάγει στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου ένα πρόσωπο που εθεάθη να εξέρχεται της πολυκατοικίας για εξακρίβωση στοιχείων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE