Ο Γιώργος Μαυρής της Ομόνοιας U16 για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ και την κλήση του στην εθνική

Ο Γιώργος Μαυρής της Ομόνοιας U16 για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ και την κλήση του στην εθνική

Την προετοιμασία της για το μεθαυριανό παιχνίδι απέναντι στην ΠΑΕΕΚ συνεχίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ U16.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την προσφυγική ομάδα και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο ακραίος επιθετικός των «πρασίνων», Γιώργος Μαυρής: «Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Πρέπει να παίξουμε με μυαλό και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σε ότι αφορά στην πρόσφατη κλήση του στην Εθνική ομάδα U14, είπε: «Είναι δικαίωση για την καθημερινή προσπάθεια που κατάβαλω και τη σκληρή δουλειά. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Το παιχνίδι απέναντι στην ΠΑΕΕΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/12) στο βοηθητικό γήπεδο «Κερύνεια Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 10:00.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE