Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης – Τα… σκάει χοντρά για τον παικταρά – Θα το γράψει όλη η Ευρώπη!

Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης – Τα… σκάει χοντρά για τον παικταρά – Θα το γράψει όλη η Ευρώπη!

O Πέδρο Μαρτίνς έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

«Σκέφτομαι το μέλλον μου εδώ, γιατί όχι. Εξαρτάται από τον Ολυμπιακό και την Πόρτο», δήλωσε μετά το ματς με την Λαμία ο Ζοσέ Σα.

Σύμφωνα με πορτογαλικό Μέσο, μάλιστα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα στην οποία ανήκει ο 25χρονος γκολκίπερ.

Όπως αναφέρει η «ojogo.pt», ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για την αγορά του Σα.

Μάλιστα το δημοσίευμα τονίζει, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και έχει εισηγηθεί για την αγορά του από την Πόρτο.

Επίσης αναφέρει ότι τόσο ο Σα όσο και η σύντροφος του θέλουν να συνεχίσουν να ζουν στην Αθήνα! Να σημειωθεί ότι η «ojogo.pt» επικαλείται και δημοσίευμα της εφημερίδας «SportTime».

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE