THE VOICE: Έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό η 17χρονη Κύπρια με το αγγελικό πρόσωπο– VIDEO

THE VOICE: Έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό η 17χρονη Κύπρια με το αγγελικό πρόσωπο– VIDEO

Την Λεμονιά Μπέζα, επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό για την πρωτιά στο μουσικό talent show του ΣΚΑΪ.

Το βράδυ της Πέμπτης (20/12) πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του The Voice, στον οποίο αρχικά συμμετείχαν 8 διαγωνιζόμενοι, που ερμήνευσαν τραγούδια δικής του επιλογής.

Από τους οκτώ, οι τέσσερις πέρασαν στην δεύτερη φάση του τελικού, όπου ερμήνευσαν τραγούδια από προηγούμενες εμφανίσεις τους στο The Voice.

Στην συνέχεια, από τους τέσσερις, έμειναν μόνο δύο. Η 17χρονη Κύπρια Μαρίνα Τζιάνγουιρθ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Λεμονιά Μπέζα, του Κωστή Μαραβέγια, οι οποίες τραγούδησαν ξανά κομμάτι που είχαν ερμηνεύσει σε προηγούμενες φάσεις του παιχνιδιού.

Παρά τις υπέροχες ερμηνείες της η 17χρονη Κύπρια, την οποία ο coach της, την αποκαλούσε «αγγελούδι», κατέλαβε την δεύτερη θέση, με την Λεμονιά Μπέζα να αναδεικνύεται νικήτρια.

Δείτε πιο κάτω κατά σειρά και τις τρεις εμφανίσεις της Μαρίνας στον τελικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE