ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκαν ενώπιον δικαστηρίου την δράση τους - Επιβάλλεται ποινή σε 23χρονο Κύπριο και 42χρονο

ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκαν ενώπιον δικαστηρίου την δράση τους - Επιβάλλεται ποινή σε 23χρονο Κύπριο και 42χρονο

Παραδοχή απάντησαν τα δύο πρόσωπα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου στις κατηγορίες για οκτώ υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Πρόκειται για 23χρονο Ελληνοκύπριο και τον 42χρονο Πολωνό συνεργό του.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 7 Ιανουαρίου του 2019 για την επιβολή ποινής τους και διέταξε όπως μέχρι εκείνη την ημέρα παραμείνουν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο απέσπασαν από καταστήματα στο κέντρο της Πάφου και εστιατόρια διάφορα είδη.

Σοβαρότερη ήταν η κλοπή από κατάστημα ένδυσης αξίας 4.000 περίπου ευρώ. Στην κατοχή και των δύο βρέθηκαν αρκετά κλοπιμαία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE