ΚΡΗΤΗ: Τραγωδία λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Νεκρός 60χρονος απο ηλεκτροπληξία

ΚΡΗΤΗ: Τραγωδία λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Νεκρός 60χρονος απο ηλεκτροπληξία

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ωστόσο ήταν πλέον αργά

Ένας 60χρονος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης 21/12 στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, με τις πληροφορίες, όπως αναφέρει το e-mesara.gr, να αναφέρουν ότι υπέστη ηλεκτροπληξία. 

Σύμφωνα με το apopsilive.gr, ο 60χρονος εκτελούσε εργασίες στον χώρο της επιχείρησης του στα Καπαριανά όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ήρθε σε επαφή με γυμνό καλώδιο.

Αμέσως έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα, που είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διευκρινιστούν από τη νεκροψία - νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Η πρώτη μετά το 2022 διπλωματική συνάντηση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, παρά τα «40 κύματα» από τα οποία πέρασε, φαίνεται πως τελικά, μετά τις παραινέσεις του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τις κινήσεις των ΗΠΑ στο παρασκήνιο, θα εκκινήσει στην Κωνσταντινούπολη.

BEST OF TOTHEMAONLINE