Το The Mall of Cyprus ανεβάζει επίπεδο και στο parking! 4 επίπεδα στάθμευσης, 300 νέες θέσεις parking

Το The Mall of Cyprus ανεβάζει επίπεδο και στο parking! 4 επίπεδα στάθμευσης, 300 νέες θέσεις parking

Το The Mall of Cyprus ανεβάζει επίπεδο και στο parking, δημιουργώντας 300 νέες θέσεις στάθμευσης σε 4 συνολικά επίπεδα.

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο του “Expanding Experiences” ο αναβαθμισμένος χώρος στάθμευσης του The Mall of Cyprus, ο οποίος παραδόθηκε για χρήση από το κοινό την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, έχει αναδιαμορφωθεί με στόχο να προσφέρει περισσότερη ευκολία και άνεση στο παρκάρισμα, και να κάνει την επίσκεψη του κόσμου ακόμα πιο άνετη και απολαυστική, κάθε ώρα της ημέρας. Συγκεκριμένα, έχουν προστεθεί ακόμα δύο επίπεδα, μεσοπάτωμα και 1ο όροφος, πάνω από τον υπόγειο και ισόγειο χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν 300 επιπλέον νέες θέσεις για parking.

Η πλειοψηφία των θέσεων στάθμευσης θα είναι πλέον καλυμμένες. Παράλληλα, η διακίνηση μεταξύ των επιπέδων θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για τα αυτοκίνητα, ενώ οι πεζοί θα μπορούν να μετακινούνται από και προς τους εμπορικούς χώρους του The Mall of Cyprus με σκάλες, καθώς και με τη χρήση ανελκυστήρων.

Το The Mall of Cyprus, που βρίσκεται στα τελικά στάδια ολοκλήρωσης της επέκτασής του, έχει στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες σε αγορές, ψυχαγωγία και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, αποτελώντας αγαπημένο προορισμό για όλη την οικογένεια. Έχοντας συνάψει πολλαπλές εμπορικές συμφωνίες με δημοφιλή brands από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και νέα καφεστιατόρια, δίνει την υπόσχεση στους καταναλωτές για τις πιο δυνατές συγκινήσεις και εμπειρίες για όλους, κάθε στιγμή!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE