Το τραγούδι της Τάμτα τα σπάει... Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το «Replay» που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2019

Το τραγούδι της Τάμτα τα σπάει... Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το «Replay» που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2019

Το ThemaOnline εξασφάλισε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Τάμτα στην Eurovision 2019. Άτομο που το άκουσε σχολιάζει ότι είναι υπέροχο. 

Γράφει η Νατάσα Κακουτση

Η Τάμτα έδωσε τα χέρια με το ΡΙΚ και θα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του ThemaOnline μέσα από το κρατικό κανάλι το τραγούδι της Τάμτα «Replay», του συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου είναι pop.

Η μεγάλη διαφορά με το περσινό τραγούδι, «Fuego», είναι ότι δεν πρόκειται για ένα τόσο χορευτικό τραγούδι, όσο αυτό με το οποίο μας εκπροσώπησε η Ελένη Φουρέιρα την περσινή χρονιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για ένα υπέροχο τραγούδι. Άτομο που το έχει ακούσει σχολίασε ότι του άρεσε πάρα πολύ και τα σχόλια είναι ότι είναι στο στυλ της Τάμτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Τάμτα έκανε αλλαγές στο τραγούδι προκειμένου να την αντιπροσωπεύει, αλλά και να την εκφράζει.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: 22χρονη έχασε την ζωή της στην Λάρνακα - Η τρελή πορεία του οχήματος της

Τραγωδία στην άσφαλτο: 22χρονη έχασε την ζωή της στην Λάρνακα - Η τρελή πορεία του οχήματος της

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE