ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ψηλό!

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ψηλό!

Ο Βασίλης Δημητρίου ορίστηκε στο ντέρμπι ΑΕΛ – Ανόρθωση για την 14η αγωνιστική.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος διαιτητής ορίστηκε και στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλων πριν λίγο καιρό και δείχνουν στην Ομοσπονδία πως τον γουστάρουν και τον υπολογίζουν για τα δύσκολα παιχνίδια.

Οι υπεύθυνοι της επιτροπής διαιτησίας αρέσκονται και ορίζουν τον Βασίλη Δημητρίου σε ντέρμπι είτε για τα άνω είτε για τα κάτω στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Όλοι οι ορισμοί: ΑΥΤΟΣ σφυρίζει το ντέρμπι ΑΕΛ – Ανόρθωση / Όλοι οι ορισμοί της 14ης αγωνιστικής

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE