ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δελτίο Τύπου Τελετή Βράβευσης συμμετεχόντων και υποστηρικτών του #Beactive Νight 2018

Δελτίο Τύπου Τελετή Βράβευσης συμμετεχόντων και υποστηρικτών του #Beactive Νight 2018

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στη Λάρνακα η τελετή βράβευσης των συντελεστών και συνεργατών του πρώτου #Beactive Νight το οποίο διοργανώθηκε στα πλαίσια της 4ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού από την εταιρεία S A S Sports και το Δήμο Λάρνακας. 

Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, η Διά Βίου Πρέσβειρα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού κ.Κάλλη Χατζιωσήφ, ο κ. Μιχάλης Στυλιανού εκπρόσωπος της Αντιπροσωπείας Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και όλοι οι συνεργάτες και συντελεστές του #Beactive Νight

Ο κ. Ανδρέας Χριστοφόρου πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρνακας ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ανάφερε ότι ο Δήμος Λάρνακας έχει τον αθλητισμό ψηλά στις προτεραιότητες του και έχει θέσει στόχους που χρόνο με το χρόνο βλέπουμε πως υλοποιούνται ευχαρίστησε την εταιρεία. S A S Sports που επέλεξε τον Δήμο Λάρνακας για να συνδιοργανώσουμε το 1ο #BeActive Night και το ΚΟΑ για την πολύχρονη και άριστη συνεργασία. 

Ο κ.Τάσος Προκοπίου εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πολύ καλή δουλειά, την πολυθεαματικότητα της εκδήλωσης και το ότι δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες αλλά και τους τουρίστες όλων των ηλικιών να γνωρίσουν και να συμμετέχουν στα 17 αθλήματα που παρουσιαστήκαν στις 29 Σεπτεμβρίου κατά την διάρκεια του Beactive Νight. Ο κ.Προκοπίου ανάφερε ότι το #Beactive Νight που διοργανώθηκε στη μικρή μας Κύπρο πήρε τα εύσημα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αυτό κάνει τον Οργανισμό περήφανο και ευτυχή. 

Ο κ. Σωτηρης Μαύρος αθλητικός διευθυντής των S.A.S Sports και διοργανωτής του #Beactive Νight ευχαρίστησε τον Κ.Ο.Α για την εμπιστοσύνη, αναφέρθηκε στο ότι έβαλαν ως στόχο να διοργανώσουν την μεγαλύτερη βραδινή πολυαθλητική εκδήλωση που έγινε ποτέ στην Κύπρο, κάτι το οποίο και επιτεύχθηκε. 

Με τους κατάλληλους συνεργάτες, τον Δήμο της Λάρνακας ως εξαιρετικός φιλόξενος και έμπειρος οικοδεσπότης και τον επαγγελματισμό όλων των εμπλεκομένων το 1ο #Beactive Νight σκέφτηκε με απόλυτη ευτυχία.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των συντελεστών και συνεργατών του Beactive Νight 

Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση του χρόνου το 2ο #Beactive Νight να είναι ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top