Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ πηγή του Υπουργείου Εσωτερικών, το Υπουργείο κλήθηκε από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου, ο οποίος ενωρίτερα σήμερα έθεσε θέμα λειτουργίας του Mall Πάφου χωρίς άδεια.
Η δήλωση του Υπουργείο Εσωτερικών "αφορούσε το πολυκατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω της εμπλοκής του μέσω ιεραρχικής προσφυγής", ανέφερε η πηγή.
"Ο Δήμαρχος Πάφου αναφερόταν στο Mall το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, για το οποίο το Υπουργείο Εσωτερικών ουδεμία εμπλοκή έχει και αρμόδια πολεοδομική αρχή είναι ο Δήμος Πάφου", πρόσθεσε η πηγή.
Καμία εμπλοκή ΥΠΕΣ στο Kings Avenue Mall, αρμόδια αρχή ο Δήμος Πάφου

Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει καμία εμπλοκή στο Mall που βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, για το οποίο αρμόδια πολεοδομική αρχή είναι ο Δήμος Πάφου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασαν τη ζωή τους η Ανδριάνα και ο Δημήτρης σε διαφορέτικά θανατηφόρα
Βουλευτικές 2026: «Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό - Οι δύο που έμειναν εκτός
Πέθανε ο Γρηγόρης Παναγή: Έδωσε μάχη με την επάρατη νόσο - Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας
Εντόπισαν 165 νεκρά άγρια πτηνά σε περιβόλι στη Λάρνακα - Τρεις συλλήψεις μετά από επιχείρηση
VIDEO: Να μην σας τύχει....Χαμός σε γάμο στην Κρήτη - Πεθερός έκανε πλάκα στο γαμπρό του και ντύθηκε νύφη
GNTM: Αυτοί είναι οι παίκτες που πέρασαν στο σπίτι - Τα 19 μοντέλα που εντυπωσίασαν - Δείτε βίντεο