Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο καμπ! Η κλήση

Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο καμπ! Η κλήση

Κορυφώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών U16 για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MEZVA το διάστημα 08-13 Ιανουαρίου 2019. Το τριήμερο 27- 30 Δεκεμβρίου 2018 θα πρσγματοποιηθεί στη Λεμεσό τριήμερο κάμπινγκ προετοιμασίας με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο» στη Λεμεσό.

Στην κλήση του Ομοσπονδιακού προπονητή Κ. Παναγίδη περιλαμβάνονται οι: ΑΝΟΡΘΩΣΗ : Ε. Τσουτσούκη, Τ. Αντωνίου, Α. Ντομπρασίνοβιτς, Χρ. Θεοδότου. ΑΠΟΛΛΩΝ: Xρ. Παπαριστοδήμου, Νεφ. Σιμανόφσκι, Μ. Λεύκιου. Μαραθώνας: Π. Νικολάου. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Α. Προκοπίου, Μαρ. Όλγα Σιαπάνη, Αλ. Θεοδούλου. ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΤ: Νεφ. Παλαμά,Invisalign ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ: Ε Λάσπου, Δ. Καραολή.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE