ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Χειροπέδες σε 46χρονο καταζητούμενο

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Χειροπέδες σε 46χρονο καταζητούμενο

Στη σύλληψη 46χρονου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε διεθνές Δικαστικό ένταλμα σύλληψης των Αρχών της Ρωσίας, προχώρησαν την Παρασκευή (21/12) μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 46χρονος μετέβηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/12) στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να αναχωρήσει με πτήση για χώρα του εξωτερικού.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε από μέλος της Αστυνομίας ότι τα στοιχεία του 46χρονου ήταν καταχωρημένα στον κατάλογο καταζητούμενων προσώπων της Interpol, μετά από ένταλμα σύλληψής του, το οποίο εκδόθηκε από τις Αρχές της Ρωσίας, σχετικά με υπόθεση κατάχρησης εξουσίας, αδίκημα το οποίο φέρεται να διαπράχθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, 2015, στη Ρωσία.

Εναντίον του 46χρονου εξασφαλίστηκε προσωρινό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Δημοκρατίας, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη στη συνέχεια από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση της διαδικασίας έκδοσής του στις Ρωσικές Αρχές.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει στο σημείο όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Καταλυτική η βοήθεια από τα πτητικά μέσα

Παραμένει στο σημείο όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Καταλυτική η βοήθεια από τα πτητικά μέσα

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, παρά μόνο αναζωπυρώσεις, για τις οποίες συνεχίζουν να επιχειρούν όλες οι επίγειες δυνάμεις, οι οποίες θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

BEST OF TOTHEMAONLINE