Πρώην παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη στη Ελλάδα να εκδίδεται για 450 ευρώ!

Πρώην παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη στη Ελλάδα να εκδίδεται για 450 ευρώ!

Συνελήφθη στη Λάρισα 27χρονη, η οποία είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό παιχνίδι, ενώ παλιότερα είχε διακριθεί και στα καλλιστεία.

Η νεαρή κοπέλα εκδιδόταν στη Λάρισα αντί του ποσού των 450 ευρώ και σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία”, υποσχόταν καυτές βραδιές γεμάτες πάθος, γι’ αυτό άλλωστε ζητούσε και τόσο υψηλό αντίτιμο.

Τα ραντεβού για την ερωτική συνεύρεση κανόνιζε 44χρονη προαγωγός από τη Θεσσαλονίκη, σε ξενοδοχεία της περιοχής, μέσω τηλεφώνου.

Την τελευταία φορά ωστόσο, σύμφωνα με το Faysbook.gr, οι δύο γυναίκες στάθηκαν άτυχες, καθώς ο πελάτης ήταν αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ο οποίος προχθές το βράδυ, μόλις παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 450 ευρώ προχώρησε σε συλλήψεις, τόσο της εκδιδόμενης όσο και της 44χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία.

Η 27χρονη αφέθηκε τελικά ελεύθερη, ενώ η μαστροπός θα παραπεμφθεί εκ νέου ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς την Πέμπτη (20/12) έλαβε προθεσμία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE