700+ αγορές από την Stoiximan για τα ματς ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και ΑΕΚ!

700+ αγορές από την Stoiximan για τα ματς ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και ΑΕΚ!

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta με τρεις διεκδικητές του τίτλου να ψάχνουν το τρίποντο στο τελευταίο ματς του 2018! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και στα σημερινά παιχνίδια για να κάνετε γιορτές με… ταμείο!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!

Η Πάφος φιλοξενεί τον Απόλλωνα (17:00). Στο 8.50 ο «άσος», στο 4.60 η ισοπαλία, στο 1.36 το «διπλό». Το over 3.5 γκολ δίνει 2.30, το under 1.5 γκολ δίνει 4.60 και το under 2.5 γκολ δίνει 2.35. Στο 1.80 το GG, στο 1.95 το NG! Νίκη της Πάφου με ένα γκολ διαφορά δίνει 10.00, ενώ νίκη του Απόλλωνα με δύο γκολ διαφορά δίνει 4.20! Νίκη της Πάφου με μηδέν παθητικό δίνει 14.25 και νίκη του Απόλλωνα χωρίς μηδέν παθητικό δίνει 2.75! Βλέπετε νίκη με ανατροπή στο σκορ; Στο 16.50 η απόδοση για την Πάφο, στο 5.25 για τον Απόλλωνα!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τον Ερμή (18:00). Στο 1.17 ο «άσος», στο 6.25 η ισοπαλία και στο 18.50 το «διπλό». Το over 3.5 γκολ δίνει 2.35, το over 4.5 γκολ έχει απόδοση 4.00, το under 1.5 γκολ δίνει 4.75 και το under 2.5 γκολ δίνει 2.35. Στο 2.40 το GG, στο 1.53 το NG. Νίκη του ΑΠΟΕΛ και στα δύο ημίχρονα δίνει 2.17, ενώ γκολ του και στα δύο ημίχρονα δίνει 1.73. Οι αντίστοιχες αποδόσεις για τον Ερμή είναι 91.00 και 14.40. Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο; Απόδοση 5.40! Νίκη του ΑΠΟΕΛ με ανατροπή στο σκορ δίνει 5.40. Πρώτο γκολ ο ΑΠΟΕΛ και ισοπαλία στο φινάλε; Απόδοση 14.25!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Τέλος, η ΑΕΚ παίζει με τη Νέα Σαλαμίνα (19:00). Στο 1.62 ο «άσος», στο 3.85 η ισοπαλία, στο 5.25 το «διπλό». Το over 2.5 γκολ δίνει 2.08, το over 3.5 γκολ δίνει 3.85, το under 1.5 γκολ έχει απόδοση 3.05 και το under 2.5 γκολ δίνει 1.70. Στο 2.10 το GG, στο 1.70 το NG! Γκολ του Τρισκόφσκι και νίκη της ΑΕΚ δίνει 2.60, ενώ γκολ του Ακοράν και νίκη της ΑΕΚ δίνει 6.20. Γκολ του Τιάγκο και νίκη της Νέας Σαλαμίνας δίνει 9.75! Πιστεύετε ότι το πρώτο γκολ στο ματς θα μπει μετά το 28’ του αγώνα; Απόδοση 2.12! Θα έχει αυτογκόλ στο παιχνίδι; Απόδοση 12.00! Πέναλτι; Απόδοση 3.60! Αν βλέπετε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, ποντάρετε στο 6.50!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE