ΤΟΥΡΚΙΑ: Δοκιμαστική βολή πρώτου θαλάσσιου πυραύλου Atmaca

ΤΟΥΡΚΙΑ: Δοκιμαστική βολή πρώτου θαλάσσιου πυραύλου Atmaca

Δοκιμαστική βολή του πρώτου τουρκικού θαλάσσιου πυραύλου Atmaca πραγματοποιήθηκε στη Σινώπη της Μαύρης Θάλασσας.

Οι κατευθυνόμενοι πύραυλοι Atmaca που κατασκεύασε η ROKETSAN θα εγκατασταθούν στα πλοία κλάσης I του εγχώριου προγράμματος MİLGEM, που κατασκευάζει η Τουρκία.

Η αστυνομική ασφάλεια έλαβε έκτακτα μέτρα ασφαλείας κατά τη δοκιμή του πυραύλου ενώ απαγόρευσε και στους Τούρκους ψαράδες της περιοχής να βγουν στη θάλασσα.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE