ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλαμε να κλείσουμε ιδανικά το 2018, αποδείξαμε ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι εδώ»

«Θέλαμε να κλείσουμε ιδανικά το 2018, αποδείξαμε ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι εδώ»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά τη σπουδαία νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί της ΑΕΚ Λάρνακας στην «Αρένα», ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε να κλείσουμε ιδανικά το 2018 και τα τα καταφέραμε, για να πάει ευχαριστημένος ο κόσμος στα σπίτια του και να κάνει καλές διακοπές.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε τον σημερινό αγώνα. Έχουμε αποδείξει ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι εδώ και κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει την προσπάθεια που γίνεται από αυτή την ομάδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν και τη ψυχή τους σήμερα για να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Το να κερδίζεις την ΑΕΚ στην Αρένα, αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Τώρα θα ξεκουραστούμε για να παρουσιάσουμε την ομάδα μας το 2019 ακόμη καλύτερη και ανταγωνιστική. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

Ο στόχος μας δεν αλλάζει και είναι ένας. Ο στόχος μας είναι να είμαστε ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ένας δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος, αφού έχουμε κερδίσει πολύ μεγάλες ομάδες, αλλά δεν αποπροσανατολιζόμαστε. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και όπου μας βγάλει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές

Deadpool και Wolverine: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους - Βίντεο



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top