ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τσεκάρει» και Βινίσιους

«Τσεκάρει» και Βινίσιους

O επιθετικός Kάρλος Βινίσιους που αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρίο Άβε (12 γκολ, 2 ασίστ) από τη Νάπολι φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση του σέντερ φορ «καίει» τον Ολυμπιακό και εκτός από Ουμάρ Νιάσε, την περίπτωση του οποίου αποκάλυψε το SDNA, οι Πειραιώτες «βλέπουν» και τον Βραζιλιάνο Βινίσιους σύμφωνα με ερυθρόλευκο δημοσίευμα.

Ο 24χρονος επιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι στη Ρίο Άβε μέχρι το καλοκαίρι και έχει σημειώσει 12 γκολ σε 14 αγώνες (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ), ενώ μετράει και δύο ασίστ.

Η Νάπολι απέκτησε τον υψηλόσωμο (1.90μ.) στράικερ από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας (Real S.C.), δίνοντας το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ έχοντας 20 γκολ σε συνολικά 39 συμμετοχές.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top