«ΚΤΥΠΗΜΑ» Ντα Σίλβα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι! «Τίποτα καλό…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«ΚΤΥΠΗΜΑ» Ντα Σίλβα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι! «Τίποτα καλό…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Άλεξ Ντα Σίλβα, όπως συνηθίζει πριν από παιχνίδι της ομάδας του, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μήνυμα.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του Τσιρείου με την Ανόρθωση, ο παίκτης που σκόραρε και έδωσε τη νίκη στο παιχνίδι του α΄ γύρου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έγραψε το εξής: 

«Μέρα αγώνα. Τίποτα καλό δεν έρχεται εύκολα στη ζωή.  Πάντα θετικός. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.  Κύπρος. Ο Θεός είναι εξαιρετικός»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.