ΚΥΠΡΟΣ: Ξεχύθηκαν για ψώνια οι πολίτες – Ασφυκτικά γεμάτα τα καταστήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεχύθηκαν για ψώνια οι πολίτες – Ασφυκτικά γεμάτα τα καταστήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «έλα να δεις» γίνεται στα καταστήματα μόλις λίγα 24ωρα πριν τα Χριστούγεννα.

Λίγο η Κυριακή, λίγο το γεγονός πως έμειναν μόλις μερικά 24ωρα πριν τα Χριστούγεννα και λίγο το γεγονός πως ως Κύπριοι πάντα αφήνουμε τα ψώνια μας τελευταία στιγμή, έκαναν τα καταστήματα την Κυριακή 23/12 να «σφύζουν από ζωή».

Χιλιάδες συμπολίτες μας έσπευσαν το πρωί της Κυριακής για να αγοράσουν τα δώρα των Χριστουγέννων αλλά και τα υλικά για το γιορτινό τους τραπέζι.

Τα καταστήματα έχουν την «τιμητική» τους καθώς η γιορτινή περίοδος είναι μια κουραστική και με πολλή δουλειά χρονική περίοδος.

Πολίτες κατέκλισαν τα καταστήματα με τα εμπορικά κέντρα να «δουλεύουν υπερωρίες»!

Αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, μας απέστειλε φωτογραφίες από το νέο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, όπου φαίνεται του λόγου το αληθές.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE