ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε οικία – Γλίτωσε με εγκαύματα ο πατέρας– Νεκρό το σκυλάκι τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε οικία – Γλίτωσε με εγκαύματα ο πατέρας– Νεκρό το σκυλάκι τους

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση την Κυριακή 23/12 η ώρα 10:46 το πρωί για πυρκαγιά σε οικία διαστάσεων  στην περιοχή Λαϊκή Λευκοθέα στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 11.16. 

Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές η κουζίνα της οικίας ενώ από τον καπνό και την θερμότητα σοβαρές ζημιές έπαθε εξοπλισμός και επηρεάστηκε ολόκληρη η οικία.

Ο ιδιοκτήτης οποίος βρισκόταν εντός της οικία με τα παιδιά του στην προσπάθεια να κατασβήσει την πυρκαγιά έπαθε εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους πυροσβέστες μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου και μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Από τους καπνούς ένα κατοικίδιο (σκυλάκι) βρέθηκε νεκρό εντός της οικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 2 γραμμές αυλού τυλιχτήρα και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ακτινοβολία θερμότητας της θερμάστρας πετρελαίου σε δοχείο το οποίο περιείχε πετρέλαιο και αφέθηκε πλησίον της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE