Με 1.000 ευρώ αγοράζεις χωράφι από την Τρ. Κύπρου

Με 1.000 ευρώ αγοράζεις χωράφι από την Τρ. Κύπρου

Χωράφια και οικόπεδα για όλες τις τσέπες βρίσκονται προς πώληση στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου.

 

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σκαρίνου, Αγίοι Βαβατσινιάς, Βάσα, Λαγουδερά και Πάνω Πύργος είναι μερικές μόνο από τις περιοχές που μπορεί κάποιος να βρει στην ιστοσελίδα Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου, όπου διατίθενται χωράφια προς πώληση με τιμές από 1.000 ευρώ.

Χωράφια τα οποία είτε βρίσκονται μακριά από οικιστικές ζώνες, είτε πρόκειται για μερίδιο γης με συνιδιοκτήτες.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE