Μετά την τριάρα… πάρτι με παίκτες και Ανορθωσιάτες! Τι θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μετά την τριάρα… πάρτι με παίκτες και Ανορθωσιάτες! Τι θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Ανόρθωση διοργανώνει Blue Fan Day το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά:

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, σας καλούν να αποχαιρετίσετε μαζί τους τον παλιό χρόνο, στο «Blue Day» που διοργανώνει η ομάδα μας το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, στην μπουτίκ του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα για τους μικρούς φίλους της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στον χώρο για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα έχουν με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα το Σάββατο τους, γνωρίζοντας και συνομιλώντας παράλληλα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE