Κυπριανίδης: «Διπλό λάθος του Βασίλη Δημητρίου στη φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΛ»

Κυπριανίδης: «Διπλό λάθος του Βασίλη Δημητρίου στη φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΛ»

Στο 31ο λεπτό του χθεσινού (23/12) αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση, η Λεμεσιανή ομάδα διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Ντουγκλάο στον Μαρκόσκι εντός περιοχής.

Κληθείς να σχολιάσει τη συγκεκριμένη φάση ο… Καθηγηγής Διαιτησίας, Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή του Super Sport FM «Άκου τη Φάση», είπε ότι το λάθος του διαιτητή Βασίλη Δημητρίου ήταν ΔΙΠΛΟ, αφού υπήρχε ανατροπή και πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ντουγκλάο, όμως δευτερόλεπτα νωρίτερα, υπήρχε φάουλ υπέρ της Ανόρθωσης στο κέντρο του γηπέδου που δεν σφυρίχτηκε!

Συγκεκριμένα, είπε:

«Στο 31ο λεπτό, έγινε ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, υπέρ της Ανόρθωσης που δεν δόθηκε. Στη συνέχεια της φάσης, ο Ντουγκλάο βάζει το αριστερό του πόδι στο διάδρομο του Μαρκόσκι και υπάρχει ανατροπή.

Ο διαιτητής όμως μόλις πέρασε το ημικύκλιο του κέντρου και ήταν λίγο μακριά από τη φάση. Είναι κάποιες φάσεις που και να θέλεις να είσαι εκεί, δεν θα προλάβεις, είναι αδύνατο. Συμπερασματικά, έγιναν δύο λάθη στην ίδια φάση».

Δείτε τις δύο φάσεις στο πιο κάτω βίντεο, στο χρόνο 0:32-0:43

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE