Χρεώνουν στο γιο Κύπριας ηθοποιού τη ρίψη της κροτίδας στο ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ – Απαντά με αγωγές η οικογένεια

Χρεώνουν στο γιο Κύπριας ηθοποιού τη ρίψη της κροτίδας στο ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ – Απαντά με αγωγές η οικογένεια

Άγνωστοι ισχυρίζονται πως ο γιος της γνωστής Κύπριας ηθοποιού, Έλενας Ευσταθίου, ήταν το άτομο που έριξε κροτίδα στο επεισοδιακό παιχνίδι στο Τσίρειο, το Μάιο του 2014, μεταξύ ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια η ηθοποιός.

Το παιχνίδι τίτλου τον Μάιο του 2014, στο Τσίρειο μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ διακόπηκε στο 51’ μετά από ρίψη κροτίδας στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Κακά στο κεφάλι.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.