Η… «κατάρα» του Ρούνεϊ στη Λίβερπουλ

Η… «κατάρα» του Ρούνεϊ στη Λίβερπουλ

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οπαδός της Έβερτον, Γουέιν Ρούνεϊ σε συνέντευξή του τόνισε πως δεν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ.

Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή στο «BT Sport» για το ποιος πιστεύει πως θα πάρει το πρωτάθλημα, με τον Άγγλο να τονίζει πως στηρίζει την Σίτι, αφού δεν θέλει με τίποτα να είναι πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ.

«Είναι καλή στιγμή να βρίσκομαι στην Αμερική. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ, όσο σκληρό και αν είναι που το λέω, αποτελούν αυτή τη στιγμή τα σύνολα που θέλει να βλέπει ο κόσμος, αφού παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα το πάρει η Σίτι. Τα τελευταία δέκα χρόνια, δύο φορές μία ομάδα που ήταν πρώτη τα Χριστούγεννα δεν κατέκτησε τον τίτλο. Αυτή είναι η Λίβερπουλ και εύχομαι η ιστορία να επαναληφθεί».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE