Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 07:30 το πρωί της Τρίτης (25/12) στην παραλιακή περιοχή “Κακοσκαλί” στον Ακάμα εντοπίστηκαν 19 άτυποι μετανάστες εκ των οποίων 14 άνδρες, 2 γυναίκες και 3 ανήλικα παιδιά.
Όλοι τους μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για λήψη καταθέσεων με στόχο την εξακρίβωση των στοιχείων τους.
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο διακινητής μετά την αποβίβαση των μεταναστών την νύχτα της Δευτέρας (24/12) διέφυγε με ταχύπλοο σκάφος το οποίο ωστόσο άκατος της Λιμενικής καταδίωξε και επιχείρησε να ανακόψει.
Οι άτυποι μετανάστες ακολούθως αναμένεται να μεταφερθούν στο Χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις