Το αλλόκοτο πλάσμα που ξεβράστηκε σε ακτή της Αυστραλίας κάνει το ίντερνετ να αναρωτιέται

Το αλλόκοτο πλάσμα που ξεβράστηκε σε ακτή της Αυστραλίας κάνει το ίντερνετ να αναρωτιέται

Ασπρόμαυρο, αλλόκοτο, με δεκάδες πλοκάμια, λίγο σαν μέδουσα, λίγο σαν μαλάκιο, αλλά τελικά μυστήριο στα μάτια των πολλών: Το άγνωστης ταυτότητας θαλάσσιο πλάσμα κάνει τον παγκόσμιο ιστό να αναρωτιέται.

Ξεβράστηκε σε ακτή της Δυτικής Αυστραλίας και φωτογραφήθηκε από ένα χρήστη του reddit. Η αρχική αναζήτηση στο Google του «φωτογράφου» απέβη άκαρπη κι, έτσι, ανέλαβαν να δώσουν την απάντηση για την ταυτότητα του αλλόκοτου αυτού πλάσματος οι… ειδήμονες του διαδικτύου.

Η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου, πυροδοτώντας σενάρια επί σεναρίων μεταξύ των χρηστών.

Κάποιοι είπαν πως είναι κάποιου είδους γυμνοβράγχιο, άλλοι πως μοιάζει με θαλάσσιο γυμνοσάλιαγκα ή μεγάλη τσούχτρα. Οι περισσότεροι, ωστόσο, συμφώνησαν πως επρόκειτο για μια θαλάσσια ανεμώνη που είχε ξεβραστεί στην αμμουδιά ανάποδα - προειδοποιώντας πως, ακόμη και ψόφια, ίσως προκαλούσε προβλήματα στο γενναίο που ενδεχομένως την άγγιζε με τα δηλητηριώδη πλοκάμια της.

Δείτε την φωτογραφία

 

Creature

Από CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.