ΚINA: Λεωφορείο που τελούσε υπό πειρατεία έπεσε πάνω σε πεζούς- Πέντε νεκροί

ΚINA: Λεωφορείο που τελούσε υπό πειρατεία έπεσε πάνω σε πεζούς- Πέντε νεκροί

Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους και 21 ακόμα τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πειρατεία στην ανατολική επαρχία Φουτζιάν έπεσε πάνω σε πεζούς το απόγευμα της Τρίτης 25/12 (τοπική ώρα), δήλωσαν οι τοπικές αρχές.


Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Λονγκγιάν. Ο ύποπτος κρατείται από την αστυνομία ενώ το έργο των σωστικών συνεργείων είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με τις δημοτικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE