Θα φέρει κάτι ΚΑΛΟ από εκεί;

Θα φέρει κάτι ΚΑΛΟ από εκεί;

Εδώ και μερικά 24ωρα ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων με τους δικούς του ανθρώπους.

Εντούτοις, ναι μεν μπορεί να χαλαρώνει κάπως, αλλά δεν αφήνει με τίποτα στην άκρη την Ομόνοια και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την περίοδο Ιανουαρίου.

Πάντως, από τη στιγμή που έχει το «ΟΚ» από τον Σταύρο Παπασταύρου να κάνει τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο, τότε δεν αποκλείεται, από τη στιγμή που βρίσκεται στην Ελλάδα, να φέρει κάτι το καλό που θα κάνει τη διαφορά από την πατρίδα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE