Θα φέρει κάτι ΚΑΛΟ από εκεί;

Θα φέρει κάτι ΚΑΛΟ από εκεί;

Εδώ και μερικά 24ωρα ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων με τους δικούς του ανθρώπους.

Εντούτοις, ναι μεν μπορεί να χαλαρώνει κάπως, αλλά δεν αφήνει με τίποτα στην άκρη την Ομόνοια και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την περίοδο Ιανουαρίου.

Πάντως, από τη στιγμή που έχει το «ΟΚ» από τον Σταύρο Παπασταύρου να κάνει τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο, τότε δεν αποκλείεται, από τη στιγμή που βρίσκεται στην Ελλάδα, να φέρει κάτι το καλό που θα κάνει τη διαφορά από την πατρίδα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE