ΠΑΤΡΑ: Ξέφυγε ο καβγάς- Μπήκε στο αυτοκίνητο πάτησε το γκάζι και τους παρέσυρε- Τρεις τραυματίες

ΠΑΤΡΑ: Ξέφυγε ο καβγάς- Μπήκε στο αυτοκίνητο πάτησε το γκάζι και τους παρέσυρε- Τρεις τραυματίες

Ξέφυγε η κατάσταση μετά από καβγά σε ένα καφέ στην οδό Δημοκρατίας της Πάτρας.

Ο οδηγός  αυτοκινήτουμετά από διαπληκτισμό, φέρεται να παρέσυρε ηθελημένα με το αυτοκίνητό του τρία άτομα μετά οποία είχε τσακωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, ο καβγάς σημειώθηκε έξω από καφέ της Πάτρας με τον οδηγό αλλά και ακόμα τέσσερις άνδρες να μπαίνουν  στο αυτοκίνητο και να παρασύρουν τα άτομα με τα οποία νωρίτερα είχαν διαπληκτιστεί.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στους τρεις ελαφρά τραυματίες.

Οι αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Προς το παρόν είναι άγνωστοι οι λόγοι που προκάλεσαν τον καβγά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE