Χριστούγεννα με τον Βραζιλιάνο παικταρά στο Λονδίνο ο Κατσουράνης! (pic)

Χριστούγεννα με τον Βραζιλιάνο παικταρά στο Λονδίνο ο Κατσουράνης! (pic)

Ο Κώστας Κατσουράνης πέρασε τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων παρέα με τον Βραζιλιάνο διεθνή της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ, τον οποίο γνώριζε από την Μπενφίκα!

Ο Κώστας Κατσουράνης στην Μπενφίκα (2006-2009) συνυπήρξε με τον Νταβίντ Λουίζ, τον διεθνή Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Τσέλσι. Ο πρώτην τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής συνεχίζει και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον 30χρονο μεσοαμυντικό και φρόντισαν να σμίξουν αυτές τις μέρες. Δείτε στην Gallery την φωτό.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE