ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη ιστορία! Tην απήγαγαν στα 13 της και βρέθηκε μετά από 19 χρόνια

Απίστευτη ιστορία! Tην απήγαγαν στα 13 της και βρέθηκε μετά από 19 χρόνια

Μια γυναίκα από την Αργεντινή η οποία είχε απαχθεί πριν από 32 χρόνια, όταν ήταν ακόμη 13 ετών, εντοπίστηκε στη Βολιβία, κατόπιν έρευνας που διενήργησαν από κοινού οι αρχές των δύο κρατών, ανακοίνωσε η αργεντίνικη χωροφυλακή.

Η 45χρονη γυναίκα είχε πέσει θύμα ενός δικτύου εμπορίας ανθρώπων, διευκρίνισε η χωροφυλακή σε ανακοίνωσή της. Κατόπιν αιτήματος των δικαστικών αρχών της Αργεντινής, ειδική μονάδα δίωξης εγκλήματος της αστυνομίας της Βολιβίας συγκέντρωνε τους τελευταίους μήνες αποδεικτικά στοιχεία για την αγνοούμενη στο Μπερμέχο, μια μικρή πόλη στον απομακρυσμένο νότο της χώρας.

Με απόφαση της βολιβιανής δικαιοσύνης, αστυνομικοί επενέβησαν και απελευθέρωσαν τη γυναίκα και τον γιο της. Συνοδευόμενη από το παιδί της, μεταφέρθηκε στη Μαρ δελ Πλάτα, την πόλη από όπου κατάγεται, 400 χιλιόμετρα νότια του Μπουένος Άιρες, όπου ξαναβρέθηκε με την οικογένειά της.

Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top