Ο Λέοντας πόσταρε τον κούκλο γιο του και το instagram του πήρε φωτιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λέοντας πόσταρε τον κούκλο γιο του και το instagram του πήρε φωτιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κύπριος τραγουδιστής ποζάρει μαζί με τον νεογέννητο γιο του, Αχιλλέα και την εορτάζουσα σύζυγό του, Χριστίνα.

Ο Αντρέας Λέοντας πέρασε τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο του Αχιλλέα και δεν δίστασε να φωτογραφήθεί μαζί του σε μια άκρως οικογενειακή στιγμή.

Όπως έγραψε ο Αντρέας Λέοντας: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Να περνάμε όμορφα δίπλα απ τους δικούς μας ανθρωπους που αγαπάμε και να έχουμε πάντα αυτό το χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο μας. Αχιλλέα μου τα πρώτα σου Χριστούγεννα, ελπίζω να πέρασες και συ όμορφα (Οσο κατάλαβες! Γυναίκα μου να χαίρεσαι το ονοματάκι σου και να συνεχίσεις να μου χαρίζεις τις πιο αξέχαστες στιγμές .. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν ! Καλά χριστούγεννα».

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία ο Αχιλλέας λέοντας είναι κούκλος:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.