Δημοσιογράφος έστειλε στο νοσοκομείο γείτονά του –ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δημοσιογράφος έστειλε στο νοσοκομείο γείτονά του –ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Με πρωτοφανή αγριότητα επιτέθηκε σε 69χρονο γείτονά του, δημοσιογράφος στη Βραζιλία.

Τέτοια ήταν η μανία του που δάγκωσε το αυτί και τον γρονθοκόπησε μέχρι… λιποθυμίας.

Όλες αυτές οι στιγμές καταγράφονται σε VIDEO που δημοσιεύτηκε στη γνωστή ιστοσελίδα LiveLeak.

Αφορμή για τις πρωτοφανείς αυτές σκηνές ήταν τα αδικαιολόγητα παράπονα που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο είχε ο γείτονάς του. Συγκεκριμένα, ο 69χρονος είχε ενάγει τον 27χρονο αξιώνοντας αποζημιώσεις περίπου 2.500 δολαρίων (10.000 real).

Το επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας όπου διαμένουν. Ο 27χρονος δημοσιογράφος Ροντρίγκο Γκαρσία που δουλεύει στην Rede Gazeta, συνάντησε τον 69χρονο γείτονά του Νίλντο Φερέιρα στο ασανσέρ.

https://www.liveleak.com/view?t=uU1L_1545772529

Ο Γκαρσία φαίνεται να οπτικογραφεί τον 69χρονο που βρίσκεται στο ασανσέρ και κάτι να του λέει. Σε κάποια στιγμή ο γηραιότερος Φερέιρα σπρώχνει και απωθεί με το πόδι τον 27χρονο δημοσιογράφο. Και τότε ο τελευταίος ξεσπά.

Αφήνει κάτω το κινητό του και επιτίθεται σαν ταύρος στον Φερέιρα. Ακολούθως τον δαγκώνει στο αυτί και εν συνεχεία οι δυο τους καταλήγουν εκτός ανελκυστήρα, με τον 27χρονο Γκαρσία να γρονθοκοπεί μέχρι λιποθυμίας τον 69χρονο.

Σύμφωνα με τον Γακρσία, όχι μόνο τα παράπονα του γείτονά του για φασαρία ήταν αδικαιολόγητα, αλλά τον αποκάλεσε ‘αδελφή’.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.