ΕΛΛΑΔΑ

Εφιαλτική η παραμονή Χριστουγέννων για υπάλληλο λεωφορείων - Έβγαλε το παντελόνι να την βιάσει

Εφιαλτική η παραμονή Χριστουγέννων για υπάλληλο λεωφορείων - Έβγαλε το παντελόνι να την βιάσει

Εφιαλτική ήταν η βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων για μια νεαρή υπάλληλο του ΚΤΕΛ Πατρών, που είχε βάρδια στο εκδοτήριο εισιτηρίων, καθώς βρέθηκε στα χέρια ενός αδίστακτου κακοποιού ο οποίος αποπειράθηκε πρώτα να την ληστέψει και στη συνέχεια να την βιάσει!

Η άτυχη γυναίκα βγήκε από τις τουαλέτες του ΤΕΙ Πατρών που βρίσκονται λίγα μέτρα πιο μακριά από το εκδοτήριο, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος την χτύπησε στον αυχένα και την έριξε στο έδαφος όπου άρχισε να την χτυπά ζητώντας της επιτακτικά χρήματα.

Η τρομοκρατημένη υπάλληλος απάντησε πως δεν είχε κάτι αξίας πάνω της και τότε ο δράστης προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι με σκοπό να την βιάσει!

Η νεαρή αντέδρασε και κλώτσησε δυνατά τον επίδοξο βιαστή, καταφέρνοντας να ξεφύγει τρέχοντας.

Σύμφωνα με το thebest.gr, πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία, κατήγγειλε όσα βίωσε και έδωσε περιγραφή του δράστη, ο οποίος ήταν ύψους περίπου 1,80, με μούσι και μπουφάν με κουκούλα σφιχτά δεμένη γύρω από το πρόσωπό του.

Η άτυχη κοπέλα φέρει πολλές εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και το σώμα από την πάλη της με τον δράστη που αναζητείται.

Από Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top