Μάχη για τη ζωή δίνει 40χρονος στο Νοσοκομείο - Μαχαιρώθηκε από έξι νεαρούς

Μάχη για τη ζωή δίνει 40χρονος στο Νοσοκομείο - Μαχαιρώθηκε από έξι νεαρούς

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο 40χρονος καταστηματάρχης ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έξι νεαρούς το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων 24/12.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, ο 40χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση από τους έξι νεαρούς, οι οποίοι έκλεψαν αλκοόλ από το μαγαζί του στο Cumbernauld του νότιου Lanarkshire.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Monklands στο Airdrie όπου η κατάστασή του περιγράφεται ως σοβαρή αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, ήταν μια εξαιρετικά βίαιη επίθεση. Οι ύποπτοι δεν προσπάθησαν να πάρουν τα χρήματα από το ταμείο αλλά πήγαν μόνο για να κλέψουν τα αλκοολούχα, ανέφερε.

Ο 40χρονος άνδρας βρισκόταν μόνος του στο μαγαζί του, με τους δράστες να τον μαχαιρώνουν, να τον κλωστούν, να τον γρονθοκοπούν και να του πετάνε αντικείμενα.

Ένας περαστικός άκουσε την φασαρία και κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο.

Η Αστυνομία, κάνει έκκληση στο κοινό, όποιος ήταν μάρτυρας στο περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE