Συγκλόνισε ο Νίνο – Η φωτογραφία από τα μοναχικά του Χριστούγεννα

Συγκλόνισε ο Νίνο – Η φωτογραφία από τα μοναχικά του Χριστούγεννα

Με μια ανάρτησή του ο Νίνο μας έδειξε το μοναχικό του γεύμα, αποκαλύπτοντάς μας την ωμή πραγματικότητα της ζωής.

Ο Νίνο την Πέμπτη, 27/12, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα μοναχικά του Χριστούγεννα.

Τα λόγια του τραγουδιστή και τραγουδοποιού συγκλονιστικά: «Αυτό εδώ πίσω μου, είναι το Εορταστικό μου τραπέζι για φέτος.—
Αυτή είναι η πραγματικότητα.Εγώ και εγώ.
Σήμερα έγραψα,έψαξα,μίλησα με τα παιδιά μου,μίλησα με την οικογένειά μου,πήγα σε δυο φίλους μου,κάναμε μια πολύ ωραία κουβέντα,και τώρα γύρισα-ούτε κάν στο σπίτι μου-,αλλά θέλω να ξέρετε εκεί έξω εσείς οι μόνοι,οτι υπάρχουν κιάλλοι που περνάνε τις γιορτές σαν εσάς.Όπως εγώ.
——
Είμαι εδώ μόνος,αλλά γεμάτος,συγκροτημένος,πιο δυνατός απο ποτέ.
Εκεί φαίνεται η κράση σου.Εκεί φαίνεται το υλικό σου.Εκεί φαίνονται όλα.
Στο τίποτα.
Όταν είσαι μόνος.
Κοίταξε να είσαι δυνατός.
Και αν δεν είσαι,να γίνεις!
Γρήγορα!
Τώρα!
.
.
Μην μπερδεύεστε με την τέλεια φωτογραφία που χαζεύετε στο διαδυκτιο.
Μούφες είναι όλα.
Ξέρετε τι λέω.
.
.
Μόνοι μας ερχόμαστε στον κόσμο.
Μόνοι μας φεύγουμε.
Στο ενδιάμεσο μην αισθανθείτε ποτέ μόνοι.
Βρείτε τα με τον εαυτό σας,και δε θα είστε ποτέ μόνοι.
————
Χρόνια μου πολλά λοιπόν.
Τα λέμε του χρόνου.
Υγεία.
Οικογένεια.
Φίλοι.
Και συγκεντρωμένο μυαλό.
Αυτά σας εύχομαι.
.
—————
ΣΣΣΞ.
27/12/2018».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE