ΚΥΠΡΟΣ: Βροχή τα πρόστιμα σε ταξιτζήδες - Πλήρωσαν τις… παραξενιές τους!

ΚΥΠΡΟΣ: Βροχή τα πρόστιμα σε ταξιτζήδες - Πλήρωσαν τις… παραξενιές τους!

Ποινές συνολικού ποσού €4,475 επέβαλε η Αρχή Αδειών σε επαγγελματίες οδηγούς.

H Αρχή Αδειών επέβαλε τις ποινές, ενεργώντας ως Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τις διατάξεις του περί της Επαγγελματικής Άδειας Οδηγού Νόμου του 2011 (Νόμος 80(Ι)/2011), τους μήνες Ιανουάριο 2018 μέχρι Δεκέμβριο 2018.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η Αρχή Αδειών επέβαλε σε τέσσερις επαγγελματίες οδηγούς πρόστιμα ύψους €200 γιατί, ενώ κλήθηκαν ενώπιον της, αυτοί παρέλειψαν να εμφανιστούν κατά την εξέταση της πειθαρχικής διαδικασίας.

Μεταξύ των αδικημάτων που επέβαλε ποινές η Αρχή Αδειών σε επαγγελματίες οδηγούς είναι, η μεταφορά περισσότερων επιβατών από οδηγό ταξί, οδήγηση αστικού ταξί με χαλασμένο ταξίμετρο, οδήγηση αστικού ταξί με καλυμμένο ταξίμετρο, ώστε ο επιβάτης να μη μπορεί να βλέπει τα εναλλασσόμενα κόμιστρα, απρεπή συμπεριφορά από επαγγελματία οδηγό προς επόπτες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και άλλα.

Στον πιο κάτω αναλυτικό πίνακα όλα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.