ΠΑΝΙΚΟΣ στο λιμάνι και τεράστια ΕΚΠΛΗΞΗ από τον πρόεδρο – ΦΕΡΝΕΙ παίκτη σε θέση κλειδί!

ΠΑΝΙΚΟΣ στο λιμάνι και τεράστια ΕΚΠΛΗΞΗ από τον πρόεδρο – ΦΕΡΝΕΙ παίκτη σε θέση κλειδί!

Αυτό είναι το όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας.

O Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και «σκανάρει» περιπτώσεις προκειμένου να ενισχυθεί περισσότερο εν όψει της συνέχειας τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και σε Europa League.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι έχουν στα υπόψιν τους και τον επιτελικό μέσο της Όσιγιεκ, Χάρις Χαϊραντίνοβιτς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία.

Πρόκειται για ένα ένα Βόζνιο 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην Όσιγιεκ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Ωστόσο για τον παίκτη δεν έχει δείξει μόνο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρον καθώς και η Στουτγκάρδη παρακολουθεί στενά τον 24χρονο Βόσνιο αλλά και άλλες ομάδες όπως η Ρεν και η Αμιάν από τη Γαλλία, η Χετάφε από την Ισπανία και μία ομάδα από την Ιταλία.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE