Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ μπορεί να μην είναι η νικήτρια του VOICE, αλλά κατάφερε να μείνει στην μνήμη μας ως μια εξαιρετική ερμηνεύτρια με λαμπρό μέλλον, που σίγουρα θα μας απασχολήσει ξανά.
Το αγγελούδι του Σάκη Ρουβά έχει φανατικό κοινό και παρά το νεαρό της ηλικίας της θεωρείται ως η γυναίκα που θα μπορούσε να ε΄πιχε πάρει το μεγάλο έπαθλο.
Η Μαρίνα μέσω ενός story στο Instagram μας αποδεικνύει ότι το χει και στο λαϊκό τραγούδι, αφού τραγουδά ακαπέλα το «Θα σπάσω κούπες».
Απολαύστε την ερμηνεία της Μαρίνας στο video που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις