Ας ΕΚΔΩΣΟΥΝ τις επιταγές…

Ας ΕΚΔΩΣΟΥΝ τις επιταγές…

Σήμερα στις 18:00 προγραμματίζεται η συνάντηση που συγκάλεσε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αντρέας Σοφοκλέους, με σκοπό να ζητήσει οικονομική και ηθική στήριξη, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. 

Βγαίνουν πληροφορίες, ότι η ανταπόκριση δεν είναι τόσο μεγάλη. 

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, μάλλον θα σκέφτεται, «ας εκδώσουν τις επιταγές και ας μην πατήσει κανένας».

Χώρος συνάντησης ορίστηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας, δίπλα από το Τσίρειο στάδιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

-ΣΕΝΑΡΙΑ για τους Ντόσσα και Λαφράνς… 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE