ΕΚΡΗΞΗ - ΚΟΛΩΝΑΚΙ: «Πρόβα» για μεγαλύτερο χτύπημα

ΕΚΡΗΞΗ - ΚΟΛΩΝΑΚΙ: «Πρόβα» για μεγαλύτερο χτύπημα

Στα ίχνη του δράστη ή των δράστων της βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 27/12 στην εκκλησία του Αγ. Διονυσίου στο Κολωνάκι προσπαθούν να φτάσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή, με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας να έχουν ήδη στα χέρια τους βίντεο, μέσω των οποίων προσπαθούν να εντοπίσουν πώς έφτασε η βόμβα στην είσοδο της εκκλησίας.

Σύμφωνα με το iEfimerida.gr, έντονος είναι ο προβληματισμός για το γεγονός πως δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε κάποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, κάτι που ίσως δείχνει πως αυτός ή αυτοί που βρίσκονταν πίσω από την τρομοκρατική επίθεση ήθελαν θύματα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν παραπέμπει σε κάποια γνωστή τρομοκρατική ομάδα, αλλά «δείχνει» πως πρόκειται για «εκπαιδευόμενους» τρομοκράτες, οι οποίοι έκαναν... πρόβα για ένα επόμενο χτύπημα.

Η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρισκόμαστε μπροστά στην εμφάνιση μίας νέας γενιάς τρομοκρατών, κάτι που προκύπτει και από τη τη συνδεσμολογία της βόμβας, η οποία αποτελούνταν από ρολόι και καλώδια που κατέληγαν σε εμπρηστική ύλη τύπου «Μολότοφ» και όχι σε εκρηκτικό μηχανισμό τύπου δυναμίτιδας όπως συνηθίζεται.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE