«Μεσόσκλερη» αποκάλεσαν την Κύπρια παρουσιάστρια - «Eγώ τώρα στην Κύπρο θεωρούμαι γεροντοκόρη» - VIDEO

«Μεσόσκλερη» αποκάλεσαν την Κύπρια παρουσιάστρια - «Eγώ τώρα στην Κύπρο θεωρούμαι γεροντοκόρη» - VIDEO

Η Κύπρια παρουσιάστρια χωρίς κανέναν  δισταγμό είπε on air ότι την αποκαλούν «γεροντοκόρη» και «μεσόσκλερη».

Το ρεπορτάζ στην «Φωλιά των Κου Κου» την Παρασκευή, 28/12 ήταν ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για μια γυναίκα για να παντρευτεί.

Τότε η Κύπρια συνεργάτης της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Γεωργία Γεωργίου εξέφρασε γελώντας το παράπονό της.

Όπως είπε: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ τώρα στην Κύπρο θεωρούμαι γεροντοκόρη».

Και συνέχισε: «Με έχουν πει μέχρι και μεσόσκλερη. Αρχίζει να σκληραίνει... να μπαγιατεύει η γυναίκα...».

Εννοείται ότι αυτό είναι κάπως υπερβολικό, μιας και η Γεωργία Γεωργίου είναι μόλις 27.

Δείτε το στιγμιότυπο στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE