Τούρκικος Τύπος: «Βρώμικες οι συμμαχίες» στο Μέμπιτς της Συρίας μεταξύ Κούρδων μαχητών και Άσαντ

Τούρκικος Τύπος: «Βρώμικες οι συμμαχίες» στο Μέμπιτς της Συρίας μεταξύ Κούρδων μαχητών και Άσαντ

“Βρώμικες συμμαχίες” χαρακτηρίζουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης στις ιστοσελίδες τους την πληροφορία που μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς ότι οι δυνάμεις των Κούρδων μαχητών της Συρίας (YPG) αποσύρθηκαν από το Μέμπιτς της Συρίας και στη θέση τους μπήκαν δυνάμεις του προέδρου Άσαντ.

Η εφημερίδα Χουριέτ με τον τίτλο “Βρώμικες συμμαχίες” γράφει ότι "οι δυνάμεις του YPG αναχωρώντας κάλεσαν το καθεστώς Άσαντ να πάρει τη θέση τους και ότι έχουν ήδη τοποθετήσει τη σημαία της Συρίας" . ’Βρώμικες συμμαχίες” είναι και ο τίτλος στην ιστοσελίδα της Μιλλίετ η οποία αναφέρει ότι το Κρεμλίνο αντίκρισε με ικανοποίηση την εξέλιξη αυτή.

Η Σαμπάχ με τίτλο “Ώρες κινητικότητας στο Μέμπιτς, το Ρόιτερς ανακοίνωσε τη βρώμικη συμμαχία” αναφέρει ότι "παρατηρήθηκαν δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ οι οποίες ξεκίνησαν να μπαίνουν στο Μέμπιτς".

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE