Επ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Με ρόπαλο, σουγιά και χειροπέδες στο αυτοκίνητο 22χρονος

Επ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Με ρόπαλο, σουγιά και χειροπέδες στο αυτοκίνητο 22χρονος

Πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/12 για αυτόφωρο αδίκημα σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων και χειροπέδων, μαχαιροφορίας και κατοχής αδασμολόγητου καπνού.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 01:00, ενώ μέλη της Τροχαίας Μόρφου διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους σε χωριό της περιοχής, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 22χρονος.

Από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, ένα  πτυσσόμενο ρόπαλο, ένα μεταλλικό αντικείμενο που καταλήγει σε μυτερή άκρη, δύο σιδερογροθιές, ένα σετ χειροπέδων, ένας σουγιάς, καθώς και άλλα αντικείμενα. 

Επίσης, στην κατοχή του 22χρονου εντοπίστηκε ένα κουτί που περιείχε καπνό βάρους 50 γραμμαρίων, ο οποίος κατασχέθηκε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων και του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο.

Ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.  

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE