ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτρεχαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική- Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτρεχαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική- Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα

Σε συναγερμό τέθηκαν στις πέντε το πρωί του Σαββάτου 29/12, πυροσβεστική υπηρεσία και αστυνομία όταν δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες ενώ βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το  σπίτι της 39 ετών ιδιοκτήτριας τους  από τη Βουλγαρία, στον Άγιο Ιωάννη.


Αρχικά, η φωτιά τέθηκε σε ένα εκ των δύο αυτοκινήτων, σε κλάσματα δευτερολέπτων  όμως η πυρκαγιά  επεκτάθηκε και στο δεύτερο.  Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν επί τόπου. 

Από τη φωτιά το ένα αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, το δε δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Μέλη της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις.  Όπως διαφάνηκε η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE