Προειδοποιεί ο Φουρλάς: «Είναι απατεώνες και παρακαλώ να τους καταγγείλετε…»

Προειδοποιεί ο Φουρλάς: «Είναι απατεώνες και παρακαλώ να τους καταγγείλετε…»

Δεν είναι πρωτοφανές το περιστατικό αυτό το τελευταίο διάστημα στο νησί μας αφού πολλά τηλεοπτικά και όχι μόνο πρόσωπα έχουν καταφύγει στην Αστυνομία καταγγέλλοντας άγνωστους που αναφέρουν το όνομά τους ζητώντας λεφτά.

Νέο θύμα των επιτήδειων ο Λουκάς Φουρλάς που με ανάρτησή του στο Twitter ενημερώνει πως άγνωστα πρόσωπα χρησιμοποιώντας το όνομά του ζητούν λεφτά για τους «μικρούς ήρωες» στο παιδογκολογικό.

"Κάποιοι επιτήδειοι γυρίζουν και ζητούν λεφτά (περιοχη ελεύθερης Αμμοχωστου) επικαλούμενοι τάχα το όνομα μου και την πρωτοβουλία μας για τους μικρούς ήρωες στο παιδοογκολογικο. Είναι απατεώνες δεν έχουν καμία σχέση μαζί μας και παρακαλώ να τους καταγγελετε αμέσως" αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.